MOQO THUMBNAIL 1920x1280

De Leie Oever

Projectontwikkeling

Product branding

Voor projectontwikkelaar West Projects uit Wervik was het meteen duidelijk: hun nieuwbouwproject ‘De Leie Oever’ zou de streek nieuw leven inblazen. Dertien nieuwbouwappartementen op een toplocatie aan het water geven de stad een fris en jong karakter. Onze uitdaging? Het grote publiek warm maken voor wonen in het groen, met zicht op de Leie.

We kiezen voor een bronzen foliedruk op groen hard papier om de link met de natuur vanaf de eerste oogopslag uit te spelen. Deze look and feel wordt doorgetrokken op alle dragers en aangevuld met een luxueus embleem dat de initialen van het project weergeeft. Niet enkel de teksten en aantrekkelijke interieur- en omgevingsfoto’s in de brochure overtuigen een kandidaat-koper, ook de huisstijl speelt een belangrijke rol bij de besluitvorming. De projectlancering bereiden we tot in de puntjes voor aan de hand van een brochure, gloednieuwe website en proactieve pers- en werfcommunicatie. 

In de brochure, via de website en op social media zetten we in op de totaalbeleving van het project: we plaatsen de regio in de kijker, lichten de geschiedenis toe en laten een schepen van Wervik en de architect aan het woord. Het volledige verhaal wordt op een authentieke manier verteld zoals de doelgroep, vaste bewoning voor wie de woonbeleving centraal staat, het kan appreciëren. 

We brengen de pers op de hoogte van deze nieuwe ontwikkeling en brengen voorbijgangers op de hoogte via werfcommunicatie met een opvallende trailer en werfdoeken. Na afloop van het lanceringsevenement mocht onze klant al het glas heffen op de verkoop van 30% van de appartementen. Via online advertising zetten we verder in op de zoektocht naar potentiële kopers. 

De Leie Oever - branding by MOQO - visitekaarten
De Leie Oever - branding by MOQO - visitekaarten detail
De Leie Oever - branding by MOQO - brochure
De Leie Oever - branding by MOQO - brochure plan
De Leie Oever - branding by MOQO - brochure plan detail
De Leie Oever - branding by MOQO - website
De Leie Oever - branding by MOQO - copywriting
De Leie Oever - branding by MOQO - webdesign
De Leie Oever - branding by MOQO - werfsignalisatie
De Leie Oever - branding by MOQO - signalisatie werfcontainer

LET’S BUILD
YOUR BRAND

LET’S HAVE A TALK.
WE’RE EAGER TO GET TO KNOW YOU
AND YOUR STORY.