eSupplier

Transport

Corporate branding

Tibo De Soete en Jonas Steyaert lanceerden hun start-up eSupplier en vroegen MOQO om een website te bouwen waarop hun aanbod van elektrische voertuigen voorgesteld wordt. Uiteraard kunnen we dat, maar wat is het verhaal achter eSupplier? Hoe maken zij met hun aanbod en diensten het verschil? Al snel bleek dat hun sterkste troeven - duurzame oplossingen, advies op maat en service - nog niet in hun communicatie werden uitgespeeld. Enter MOQO voor een doordachte merkpositionering.


Uniek aan z'n aanpak is dat eSupplier verder gaat dan de verkoop en verhuur van waaier aan voertuigen. Ze denken mee met de klant en tekenen een plan uit om tot de meest veilige, efficiënte en duurzame oplossing te komen. Pas daarna komt hun aanbod in the picture. Deze info verkrijgen we uit de brand intake session, onze startbasis om het merkverhaal van eSupplier te bouwen. Uit de brand story destilleren we de core values en formuleren we de visie van eSupplier. "Focus on efficiency, sustainability and safety, by thinking in solutions and innovation" wordt de leidraad doorheen de branding, zowel visueel als in de tone of voice.


Hoe we het concept van duurzaam transport tot leven laten komen in een catchy branding? Daarvoor gaan we outside the box. Bye bye groen, hello elektrisch blauw! Deze kleur staat mooi in contrast met het verder sobere, zwart-witte design. De life of de party is de swingende letter E, die beweging en vernieuwing uitbeeldt. Deze waarden trekken we door in alle dragers: zo verwerken we heel wat animaties in de website en wie écht goed oplet, herkent zelfs een stekker in het logo: een knipoog naar het duurzame karakter van alle eSupplier-approved voertuigen.


eSupplier schuwt nieuwe trends niet. Zo zullen Tibo en Jonas de eersten zijn om mee op de kar van groene alternatieven te springen. Waterstof als brandstof? Check! Onderhoud van tweedehandsvoertuigen? Of course! Deze eco-friendly attitude zetten we met plezier in de verf en keert ook terug in alle andere dragers die we voor deze jonge ondernemers ontwerpen: van de visitekaartjes over de banners in het straatbeeld tot de website die als belangrijkste verkooptool fungeert.


We leveren een volledig pakket aan zodat eSupplier verder kan bollen richting een eenduidige stijl voor de marketingcommunicatie. Bovendien wou het West-Vlaamse duo snel buzze geven en realiseerde MOQO in een kwestie van weken een doordachte branding inclusief gebruiksklare website.

eSupplier - branding by MOQO - visitekaarten
eSupplier - branding by MOQO - producten
eSupplier - branding by MOQO
eSupplier - branding by MOQO - website
eSupplier - branding by MOQO - website 2
eSupplier - branding by MOQO - overzicht

LET’S BUILD
YOUR BRAND

LET’S HAVE A TALK.
WE’RE EAGER TO GET TO KNOW YOU
AND YOUR STORY.