MOQO THUMBNAIL 1920x1280 16

Castor

Horeca

Corporate branding

Op restaurant gaan is zoveel meer dan lekker eten, zelfs wanneer dat eten met twee Michelinsterren is bekroond. Lang voor het eerste bord aan de strak gedekte tafel geserveerd werd, was Maarten Bouckaert van Castor al gefocust op elk detail om de klantenbeleving op topniveau te brengen. Sereen en eenvoudig, maar met een duidelijke visie op vlak van gastvrijheid en beleving.


Wij lieten onze creativiteit los op elk aspect van hun branding en communicatie, te beginnen met een sprekende naam. We kozen voor Castor, de letterlijke vertaling van bever in het Spaans, een subtiele verwijzing naar de intussen gekozen locatie: Beveren-Leie. Next step? Alles waar Castor voor staat komt tot leven in een verfijnd logo, volledig in lijn met hun keuken, aanpak en persoonlijkheid. We creëren bewust een typografisch logo zonder embleem of kleur om de sereniteit van Castor te benadrukken. Het logo integreren we in een huisstijl die opvalt door z’n eenvoud. Zwart en wit, verwerkt in klassiekers zoals menukaarten, gevelsignalisatie, briefpapier, rekeninghouders en visitekaartjes, maar ook diepgedrukt op de onderleggers aan tafel en geprint op de vloeitjes voor de halfgezouten boter bij het brood.


De enthousiaste wisselwerking tussen de creatieve geesten van chef Maarten en MOQO tilt de warme nasmaak van een Castor-bezoek voortdurend een trapje hoger. Van de gestikte menusleeves waar elke gang van het menu trapsgewijs geschoven wordt over de quotes aan de toiletrolhouders tot het dankwoordje bij vertrek: we blijven continu vernieuwen om de merkbeleving verrassend te houden, ook voor vast cliënteel.


Op de website geven we een voorsmaakje van wat je tijdens je bezoek aan Castor mag verwachten. Naast de essentials zoals de online reservatiemodule brengen we vooral de uitgepuurde sfeer met smaakmakende beelden van food fotograaf Heikki. De online communicatie vullen we aan met periodieke e-mailings en social media. Ook hier is beleving prioriteit nummer één en worden de + 7500 volgers op Instagram en + 9000 fans op Facebook geïnspireerd door sprekende plate dressing en een warme blik achter de schermen.

Al van het prille begin kan Castor op ons rekenen als sparring partner voor hun communicatie. Proactief werken we samen om alle evoluties in het digitaal en culinair landschap in hun branding door te trekken.

Castor - foto by Heikki - branding by MOQO
Castor - branding by MOQO - brand experience
Castor - branding by MOQO - visitekaarten
Castor - branding by MOQO - brand experience restaurant
Castor - branding by MOQO - menukaarten
Castor - branding by MOQO - fotografie restaurant Heikki
Castor - branding by MOQO - brand experience restaurant logo
Castor - branding by MOQO - gevelsignalisatie
Castor - branding by MOQO - kledij
Castor - branding by MOQO - teamfotografie Heikki
Castor - branding by MOQO - social media
Castor - branding by MOQO - Maarten Bouckaert fotografie by Heikki
Castor - branding by MOQO - restaurant keuken fotografie by Heikki

LET’S BUILD
YOUR BRAND

LET’S HAVE A TALK.
WE’RE EAGER TO GET TO KNOW YOU
AND YOUR STORY.