MOQO 1

Acasa

Projectontwikkeling

Corporate branding

Projecten ontwikkelen die bijdragen aan een hogere levenskwaliteit. Vandaag, morgen en voor altijd. Aan de hand van die kapstok creëerde MOQO een vernieuwde visuele identiteit voor Acasa.

Uit het strategisch voortraject bleek de oprechte passie van het jonge team voor de creatie van bloeiende buurten. Door middel van kwalitatieve architectuur, een doordachte invulling en aandacht voor groen tilt Acasa locaties in Vlaamse grootsteden naar een hoger niveau. Ergo de baseline ‘elevating places’.

De projectontwikkelaar laat zich omschrijven als vooruitstrevend, dynamisch en een tikje eigenwijs. Met die kenmerken gingen we aan de slag om een brand met de nodige punch te ontwerpen. Een grafisch echo-effect, dat de lange impact van Acasa-projecten op de omgeving weerspiegelt, introduceert een speelse touch op online en offline dragers.

Ook het logo evolueerde mee richting waar Acasa na twintig jaar voor staat. In het stevige uppercase font vind je de sterke expertise van het bedrijf terug, terwijl subtiele asymmetrie een gezonde dosis humor toelaat. Dankzij een breed pallet aan frisse kleuren is de klant all set om zijn corporate en projectcommunicatie tot leven te brengen.

Frame 7
Frame 6
MOQO ACASA 6 X8 A5090 bewerkt MOCKUP3
Frame 49
Frame 69
MOQO ACASA WERFBORD
Frame 45 2
Frame 25 2
MOQO ACASA 2
Frame 29 3
Frame 28
Frame 22 2
Frame 48
Frame 68
Frame 35 2
KERSTKAART
Frame 47

LET’S BUILD
YOUR BRAND

LET’S HAVE A TALK.
WE’RE EAGER TO GET TO KNOW YOU
AND YOUR STORY.