MOQO KLANT 1920x1280

pylyser

Architectuur

Corporate branding

Maak kennis met pylyser, het ontluikende architectuurproject van Evy Pylyser. Met een doordachte visie op context en ruimte vertaalt ze haar ideeën in een uitgesproken brutalistische stijl met zachte toetsen. Aan MOQO om een pure branding uit te tekenen.

Pylyser is een naam die klinkt als een klok: krachtig, ritmisch, mysterieus én to-the-point. De baseline ‘Shaping Life’ vat dan weer perfect waar het voor pylyser om draait: memorabele designs creëren, mensen inspireren en ze alle ruimte geven om zichzelf volledig te ontplooien. Want creëren is vorm geven aan het leven.

Het logo toont de naam in kleine letters in een geometrisch font, voor een stijlvolle en moderne high-end feel. Doorheen de visuele identiteit zorgen warme betontinten voor een subtiel kleurgebruik. Verder worden vormen uit technische tekeningen gestileerd en vereenvoudigd om een brutalistische en onderscheidende knipoog te geven.

De minimalistische website geeft ruimte aan de bezoeker en zet het werk op een intrigerende manier centraal. Op social media wordt de aandacht gevestigd op detailshots van veelzijdige ontwerpen en realisaties, en karakteristieke materialen en texturen. Diezelfde toewijding voor look-and-feel komt terug in de visitekaartjes, waar een doordruk de naam tastbaar maakt. Een stijlvol portret in een architecturale setting toont Evy als drijvende kracht achter de naam ‘pylyser’ en zorgt voor een persoonlijk accent in het uniforme geheel.

Deze branding geeft pylyser een stijlvol fundament voor een inspirerende toekomst.

MOQO KLANT 1920x1280
Tube with Label Mockup
MOQO
MOQO 2
MOQO
MOQO
HM CONSTRUCTION 060
HM CONSTRUCTION 052

LET’S BUILD
YOUR BRAND

LET’S HAVE A TALK.
WE’RE EAGER TO GET TO KNOW YOU
AND YOUR STORY.