MOQO THUMBNAIL 1920x1280

Hexagon

Projectontwikkeling

Corporate branding

De ruimte in Vlaanderen is schaars en de zin om te ondernemen groot. Hoe je die twee met elkaar rijmt? Daar heeft Hexagon een gepast antwoord voor klaar. In een recordtempo groeit de West-Vlaamse projectontwikkelaar van start-up naar gevestigde waarde op vlak van reconversieprojecten. Omdat de bestaande huisstijl niet langer strookte met de uitgesproken waarde en beliefs van het bedrijf, kwam Hexagon bij MOQO terecht.

De kernwaarden van Hexagon zijn duidelijk gedefinieerd en worden volop ingezet om de merkidentiteit vorm te geven:

  • Geen open, groene ruimtes voor de ontwikkeling van projecten.
  • Achter elk reconversieproject van Hexagon schuilt een geschiedenis van handel of nijverheid.
  • Aan de ondernemers van morgen om hun verhaal te schrijven in de architecturale verzamelgebouwen, met de nodige aandacht voor een efficiënte invulling en kruisbestuiving door Hexagon (ver)bouwd.


Voor het visual identity concept baseren we ons op de vier bovenstaande pijlers. Het resultaat? Een generfd embleem waarin de H van Hexagon het hart vormt van de stempel dat het bedrijf drukt op het vrijwaren van de natuur enerzijds en op het ondernemersleven anderzijds. Naast het embleem komt Hexagon in een strakke letter voor een evenwichtig en duidelijk geheel. De huisstijl werken we af met een geschreefde letter voor titels en quotes. Dit maakt het professionele en vertrouwelijke karakter van de business van Hexagon compleet. We werken een range aan huisstijldragers uit. Van het klassieke visitekaartje en briefpapier over een brochure met uitgespaard logo op de cover tot subtiele wagenbelettering: vanaf nu kan Hexagon z’n unieke verhaal kracht bijzetten met een complete waaier aan communicatietools.

De corporate website doelt vooral op potentiële investeerders en andere stakeholders, zoals stadsbesturen en intercommunales, dus vraagt om de nodige sérieux en moet credibility uitstralen, zowel grafisch als copywise. De moodfilm op de homepage trekt de aandacht en vertelt in enkele beelden het volledige verhaal van Hexagon: www.hxgn.be. Om de salesafdeling van Hexagon te ondersteunen, bouwen we een link tussen de projecten op de website en het achterliggende CRM-systeem van de klant, wat de efficiëntie ten goede komt.

Hexagon - branding by MOQO - brand values
Hexagon - branding by MOQO - kledij
Hexagon - branding by MOQO - quote
Hexagon - branding by MOQO - stationary
Hexagon - branding by MOQO - plannenkoker
Hexagon - branding by MOQO - helm
Hexagon - branding by MOQO - visitekaarten
Hexagon - branding by MOQO - billboards
Hexagon - branding by MOQO - projectbrochure
Hexagon - branding by MOQO - website
Hexagon - branding by MOQO - website mobiel

LET’S BUILD
YOUR BRAND

LET’S HAVE A TALK.
WE’RE EAGER TO GET TO KNOW YOU
AND YOUR STORY.