Connect - branding by MOQO

Connect

Diensten

Corporate branding

Als nieuwe speler blaast Connect een frisse wind door de sector van vermogensplanning. Ze starten vanuit het doel van de klant en verbinden het vermogen van de klant met dat doel. Door elke klant persoonlijk op te volgen doorheen hun levenswandel, worden ze zoveel meer dan een vermogensplanner maar helpen ze hun klant als een compagnon de route richting hun doel. Om hun onderscheidend vermogen zowel woordelijk als visueel kracht bij te zetten, rekende Connect op MOQO.


Tijdens het strategisch voortraject vormden we een duidelijk beeld van de markt en definieerden we hoe Connect een meerwaarde in het landschap van vermogensplanning biedt, en hoe ze aan de hand van een persoonlijke en laagdrempelige aanpak het verschil maken. Deze boodschap vertalen we in de brand story, het uitgangspunt voor het visual identity concept van Connect.


De nauwe langetermijnsamenwerking tussen Connect en zijn klant visualiseren we met een prominente lijn. Deze vormt als dynamisch huisstijlelement de rode draad doorheen het visual identity concept en past zich aan volgens de drager. Het veranderlijke karakter van dit element brengen we in een rustig evenwicht dankzij een serene kleurencombinatie van donkerblauw en wit met een subtiele toevoeging van goud. Connect behoudt zijn reeds opgebouwde naambekendheid met een heropgefrist, tijdloos logoEen visuele identiteit is maar zo sterk als de bijhorende fotografie. Met een huiselijke fotografiestijl waarin mensen centraal staan, maken we Connect laagdrempelig zonder aan sérieux in te boeten.


Connect opent de wereld van vermogensplanning ook voor wie er niet thuis in is. We hanteren een toegankelijke tone of voice in elke vorm van communicatie, van website over presentaties tot brochures. We voorzien Connect van aangepaste gadgets om de persoonlijke beleving bij hun klanten te vergroten. Ook na het brandingtraject blijft MOQO een sparringpartner voor Connect om hun doelgroepen op een effectieve manier te bereiken en het verhaal van Connect toegankelijk en tastbaar te maken.

Connect - branding by MOQO - gevelsignalisatie
Connect - branding by MOQO - fotografie
Connect - branding by MOQO - fotografiestijl
Connect - branding by MOQO - visitekaarten
Connect - branding by MOQO - visitekaarten 2
Connect - branding by MOQO - stationary
Connect - branding by MOQO - luxebrochure
Connect - branding by MOQO - animatie
Connect - branding by MOQO - fotografiestijl
Connect - branding by MOQO - fotografiestijl portret
Connect - branding by MOQO - website mobiel
Connect - branding by MOQO - overzicht
Connect - branding by MOQO - presentatie
Connect - branding by MOQO - brand story en fotografie

LET’S BUILD
YOUR BRAND

LET’S HAVE A TALK.
WE’RE EAGER TO GET TO KNOW YOU
AND YOUR STORY.