Wild - branding by MOQO - totebag

Wild

Bouw

Corporate branding

De deur opentrekken en dat gevoel over je heen laten komen. Loslaten. Thuiskomen. Met zijn objecten op maat creëert Wild een vibe die voor iedereen anders is en zich niet in één hokje laat duwen. Daarom rebranden we Wild van een meubelmakerij naar een merk dat het midden houdt tussen een design label en een lifestyle brand. 


We positioneren Wild als een jong label met een eigen, artistieke visie om van een ruimte een levensstijl van vrijheid en verwondering te maken. Met het merkverhaal spreken we the wild at heart aan. Zij die zich door unieke schoonheid laten verwonderen en via de objecten de sfeer van Wild voelen, beleven en overnemen. Vanuit dit uitgangspunt zetten we het label met de betekenisvolle baseline “Live the design” in de markt, en onderscheiden we Wild van de vele andere meubelmakers. 


We kiezen voor een rustige, stijlvolle visuele identiteit. De organische afrondingen in het beeldmerk verwijzen naar rust en loslaten. De alabaster crèmekleur combineren we met granietgrijs en een rustig groene accentkleur, als knipoog naar de natuurlijke materialen die Wild voor zijn objecten gebruikt. De oranje toevoeging als handelsmerk op elk object keert ook terug in de branding en is een herkenningspunt voor zij die met hun unieke object Wild al beleven. 


We bepaalden een fotografiestijl die de enigszins mysterieuze Wild-vibe kracht bijzet. De setting met het object centraal op beeld spreekt voor zich, maar we laten de kijker – de potentiële klant – zelf de rest invullen. 


We voorzagen alle tools om het merk te lanceren en tot leven te brengen, van webdesign en social media over een uitgebreide waaier aan huisstijldragers tot gadgets waarmee Wild zijn klanten verder warm kan maken voor dat unieke, ontastbare gevoel... 

WILD CASE HEADER copy2
Wild - branding by MOQO - baseline
WILDBELGIUM Charlotte Lauwers Photography33
Wild - branding by MOQO - visitekaarten
Wild - branding by MOQO - logo
WILDBELGIUM Charlotte Lauwers Photography48
Wild - branding by MOQO - fotografiestijl
Wild - branding by MOQO - stempel
Wild - branding by MOQO - briefpapier
Wild Atelier charlottelauwersphotography 54
Wild - branding by MOQO - pet
Wild - branding by MOQO - visual
Wild - branding by MOQO - kledij
Wild - branding by MOQO - beeldtaal
WILD CASE PHONE copy
Wild - branding by MOQO - e-mail signature
Wild - branding by MOQO - wagenbelettering
Wild - branding by MOQO - verpakking
Wild - branding by MOQO - banner

LET’S BUILD
YOUR BRAND

LET’S HAVE A TALK.
WE’RE EAGER TO GET TO KNOW YOU
AND YOUR STORY.