BB Design - branding by MOQO - brochure

BB Design

Bouw

Corporate branding

BB Design gelooft dat een organisatie succesvoller is als de werkomgeving comfortabel en met oog voor esthetiek is ingericht. Daarom breidde het bedrijf de voorbije jaren zijn productenaanbod en diensten in kantoormeubilair steeds verder uit, en is het vandaag gespecialiseerd in de totaalinrichting van professionele ruimtes. Wij begeleidden het team van BB Design bij hun transformatie van handelaar in kantoormeubilair naar onestopshop voor kantoorinrichting.


In de eerste stap van het brandingtraject stelden we de key message van BB Design scherp. Kernwoorden zoals productiviteit, esthetiek, kwaliteit en innovatie vormden de rode draad doorheen het authentieke verhaal en de toekomstvisie van BB Design, en leidden tot een vernieuwde merkpositionering met bijhorende brand story en baseline: making spaces work.


Het minimalistische woordmerk wordt in de verf gezet door de fluogroene huisstijlkleur, voor een gedurfde en vernieuwende uitstraling. De unieke identiteit wordt eveneens bepaald door de grafische stijl, een kader met vier fijne lijnen als subtiele verwijzing naar architecturale bouwplannen. Dit visuele element accentueert niet enkel de totaalaanpak van BB Design, maar laat ook toe om de communicatie op tal van online en offline dragers levendig te maken.


Naast de ontwikkeling van de website en een brede waaier aan huisstijldragers zoals visitekaartjes, totebags, mailingtemplate… staan we BB Design als full-service partner van a tot z bij in het beheer van social media marketing om op regelmatige basis en vanuit verschillende invalshoeken het vernieuwde BB Design en hun diensten en producten kenbaar te maken bij hun internationale doelgroep.

BB Design - branding by MOQO - fotografie
BB Design - branding by MOQO - totebag
BB Design - branding by MOQO - visitekaarten
BB Design - branding by MOQO - brand story
BB Design - branding by MOQO - kledij
BB Design - branding by MOQO - website
BB Design - branding by MOQO - brochure
BB Design - branding by MOQO - brochure binnenwerk
BB Design - branding by MOQO - beeldtaal 2
BB Design - branding by MOQO - website homepage
BB Design - branding by MOQO - website overzicht
BB Design - branding by MOQO - fotografie 2
BB Design - branding by MOQO - vlaggen
BB Design - branding by MOQO - people

LET’S BUILD
YOUR BRAND

LET’S HAVE A TALK.
WE’RE EAGER TO GET TO KNOW YOU
AND YOUR STORY.