Corporate

branding
STEP BY STEP.
WELL THOUGHT-OUT.
READY TO LEAVE A MARK.

STEP BY STEP.
WELL THOUGHT-OUT.
READY TO LEAVE A MARK.
STEP BY STEP. WELL THOUGHT-OUT. READY TO LEAVE A MARK.

Brand
strategy


Waarom doet jouw bedrijf of organisatie wat het doet? En wat is je onderscheidend vermogen? Op deze vragen is er vaak geen pasklaar antwoord, maar het is wel de poort naar een uniek merkverhaal waar je doelgroep zich mee kan identificeren, om zich vervolgens te engageren.


Wij starten elke corporate branding met een strategisch voortraject. Aan de hand van interviews, oefeningen en (desk) research brengen onze merkstrategen jouw markt en de noden ervan in kaart, analyseren ze de concurrentie, gaan ze op zoek naar de why achter de what en how. Op die manier wordt de ware merkidentiteit onthuld en kan een juiste merkpositionering worden bepaald.


De outcome? Strategisch merkadvies met een beklijvend brand manifesto en brand story, die de basis zullen vormen voor jouw corporate brand. Heeft je merk een (nieuwe) naam en/of baseline nodig? Ook daar buigen we ons over tijdens deze fase.

Brand
strategy

Brand
strategy

MOQO - team - Tiffany en Sofie bureau
MOQO - team - meeting
MOQO - team - overleg

Brand
identity


Eens de merkstrategie is vastgelegd, vertalen we jouw merkverhaal naar een uniek visual identity concept. Onze brand en motion designers ontwikkelen een visueel verhaal waarbij kleuren, uitlijning, typografie, logo, een reeks aan huisstijlelementen, (3D-)animatie, video- en fotografie samen een compleet concept vormen.


Om zowel visueel als verbaal een uniek verhaal te vertellen, werken onze copywriters het visual identity concept af met rake copy. Zo komt een stevig totaalconcept tot stand dat de kernboodschap van je bedrijf kracht bijzet.


We gieten het concept ten slotte in een huisstijlhandboek, waarmee alle marketingpartners aan de slag kunnen voor een consistente toepassing van jouw huisstijl.

Brand
identity

brand
experience

Je merk komt tot leven, zowel online als offline. In je eigen gebouwen en in de wereld rond ons. Voor een maximale impact en herkenbaarheid van je merk, creëren we een mix aan dragers voor een complete merkbeleving.


Van de signalisatie en interieurelementen op je bedrijfsterrein, over de offline huisstijldragers zoals brochures tot de volledige online experience met website en social media: ons team van brand experts creëert alle nodige tools om je merkidentiteit doorheen de customer journey versterken.

brand
activation

Een (re)branding is een mijlpaal, die de nodige aandacht mag vragen. Om de slagkracht van je nieuw of vernieuwd merk te vergroten, ontwikkelen we een brand activation plan. Via verschillende acties, van pers over eigen kanalen tot advertising, grijpen we de kans om je merkverhaal te delen en je doelgroep te informeren en enthousiasmeren.


Door je boodschap voor een korte periode regelmatig en consistent te herhalen, creëren we brand awareness en planten we het zaadje naar een loyaal publiek voor jouw merk.

AI 6 Geg nieuw logo 6
28 Geg nieuw logo 28

for those who
can’t get enough

Let's build your brand