Brand
A STRONG BRAND IDENTITY FOSTERS
RECOGNITION, BUILDS TRUST AND
CONNECTS.

identity

A STRONG BRAND IDENTITY FOSTERS
RECOGNITION, BUILDS TRUST AND
CONNECTS.
A STRONG BRAND IDENTITY FOSTERS RECOGNITION, BUILDS TRUST AND CONNECTS.

Naming
& baseline

Een team van creatives gaat op zoek naar een geschikte naam voor je merk. In dit creatieve denkproces wordt er vanuit verschillende invalshoeken gebrainstormd, rekening houdende met de merkstrategie enerzijds, en de bruikbaarheid van de naam anderzijds.

Voor we een reeks namen voorstellen die binnen jouw merkidentiteit passen, doen we een feasibility check. Is de naam makkelijk uit te spreken? Kan er verwarring over de schrijfwijze ontstaan? Blijft de naam hangen? Is er een passende URL beschikbaar?

Dezelfde werkwijze hanteren we voor de baseline. Verklarend of versterkend, we creëren een unieke baseline die deel uitmaakt van de volledige merkidentiteit.

Naming
& baseline

Visual
identity
concept

Je merk komt tot leven tijdens de ontwikkeling van de visuele identiteit. Onze brand en motion designers ontwikkelen een visueel verhaal waarbij kleuren, uitlijning, typografie, logo, een reeks aan huisstijlelementen, (3D-)animatie, video- en fotografie samen een compleet concept vormen.

Om zowel visueel als verbaal een uniek verhaal te vertellen, werken onze copywriters het visual identity concept af met rake short copy in de vorm van titels en statements. Zo komt een stevig totaalconcept tot stand dat de kern van je bedrijf kracht bijzet.

We gaan louter voor duurzame concepten: elk van onze concepten zijn vlot aan te passen aan de actuele tijdgeest en opkomende trends, zonder aan identiteit te verliezen. Zo hou je je visuele identiteit up-to-date en tijdloos tegelijk.

Visual
identity
concept

Visual
identity
concept

Edergen - branding by MOQO - header
Traxxion - branding by MOQO - huisstijlhandboek

Brand
identity
guide

Na de ontwikkeling van het visual identity concept leggen we de richtlijnen van het merk vast in een huisstijlhandboek. Met dit document waken we over de consistentie van je merk en stimuleren we de herkenbaarheid ervan. Het is een leidraad om de merkbeleving te vergroten in elke stap van de customer journey.

Brand
identity
guide

Your dedicated
identity team

Mathieu Verstraete

Managing & Creative director

Justin Verkest

Art Director

JUSTIN edited

Sofie Van Speybroeck

Brand & digital designer

Tiffany Devos

Brand & digital designer

TIFFANY

Simon Vanhauwaert

Copywriter

SIMON edited

Maxime Loncke

Copywriter

Phoebe De Corte

Brand designer

MOQO Team - Phoebe De Corte

Lucas Denduyver

Motion designer

More about us

FOR THOSE WHO
CAN'T GET ENOUGH

LET'S BUILD YOUR BRAND