Social

media

ENSURE YOUR SOCIAL MEDIA STRATEGY
ALIGNS WITH YOUR BUSINESS GOALS.
FIND THE RIGHT BALANCE TO ACHIEVE SUCCESS.
ENSURE YOUR SOCIAL MEDIA STRATEGY ALIGNS WITH YOUR BUSINESS GOALS. FIND THE RIGHT BALANCE TO ACHIEVE SUCCESS.
Als je weet dat we wereldwijd met 4,76 miljard social media-gebruikers zijn, zal het niet verbazen dat social media niet meer weg te denken is uit een hedendaagse marketingvoering. Zelfs wanneer jouw merk zich puur op B2B richt, is een professionele aanwezigheid op de meest voorkomende social mediakanalen geen overbodige luxe. Prospecten of potentiële medewerkers bekijken tijdens hun vooronderzoek immers niet enkel je website, maar speuren ook graag je social kanalen af om een eerste indruk te krijgen van jouw merk.

Social media voor Edergen

Een versterkende factor voor jouw merkbekendheid en merkpositionering

Als merk is het cruciaal dat je via elk communicatiekanaal waarop je aanwezig bent, dezelfde boodschap verspreidt en dezelfde indruk nalaat. Dit is niet enkel belangrijk in functie van herhaling en consistentie van je merkcommunicatie, maar ook voor je merkpositionering: uit jouw merk zich als een merk dat adviseert, dan moet dat ook voelbaar zijn op je social accounts, met adviserende content. Zo bouw je een geloofwaardig merk op.

Social media voor BB Design

Social media-aanpak op maat van jouw doelstellingen

Als full-service branding agency bewaken we graag de merkconsistentie van de merken die we bouwen. Daarom kan je ook bij ons terecht voor het beheer van je social media-accounts. We werken hiervoor met verschillende pakketten, afgestemd op je bedrijfsdoelstellingen, gaande van ‘een professionele indruk nalaten voor potentiële klanten of medewerkers’ tot ‘het inzetten van social media als primair verkoopskanaal’.

Some of
our cases