Website

TEASE YOUR TARGET AUDIENCE
AND SHOW YOUR ADDED VALUE.
SHARE YOUR EXPERIENCE
AND CONVINCE YOUR CUSTOMER.
TEASE YOUR TARGET AUDIENCE AND SHOW YOUR ADDED VALUE. SHARE YOUR EXPERIENCE AND CONVINCE YOUR CUSTOMER.
Het is een cliché, maar dit staat nog steeds als een paal boven water: de website is hét online visitekaartje van elk merk. Of het nu een rechtstreeks saleskanaal is of eerder een plek waar potentiële klanten een eerste indruk van jouw bedrijf krijgen: met een goed doordachte website creëer je tal van mogelijkheden om je merk in de kijker te zetten.
Website op maat

Bij MOQO start elke website van een wit blad. We hebben alle skills in huis voor de ontwikkeling van een professionele website op maat. Tijdens de website intake session bespreken we doelstellingen van de website en de nodige functionaliteiten, zoals een webshop en de koppeling met achterliggende CRM- of ERP-systemen.


Op basis van deze inzichten tekenen we de structuur en wireframes uit. We structureren niet alleen alle informatie die op de website zal komen, maar positioneren de call-to-actions strategisch in functie van het doel van de webpagina’s: doorklikken naar contact, offerte aanvragen, downloads…


Tijdens de designfase krijgt de website vorm en creëren we de juiste sfeer, één op één met het visual identity concept. Vervolgens komt de website tot leven in de developmentfase. Onze developers coderen de nodige animaties en zorgen dat elke pagina functioneert zoals het hoort, zowel front-end als back-end.


Ten slotte schrijven onze copywriters wervende teksten in de tone of voice van het merk, en zorgen we voor een SEO-proof invulling in alle talen in het CMS van de website. De website wordt volledig ingevuld en lanceringsklaar opgeleverd.

Website voor Edergen

Gebruiksvriendelijke CMS

Wij vertrouwen al jarenlang op het performante CraftCMS voor de ontwikkeling van onze websites:  • Geen vaste blokken of templates: met CraftCMS hebben we geen beperkingen. We kunnen de website ontwerpen op maat van het visual identity concept en de branding nog versterken met een krachtige, professionele én unieke website.

  • Ontwikkeling van multi-sites: CraftCMS biedt de mogelijkheid om meerdere websites onder één CMS te beheren, waardoor bedrijven met verschillende merken of producten bijzonder efficiënt kunnen werken.

  • Gebruiksvriendelijk: na oplevering zelf foto’s wijzigen, blogpagina’s toevoegen of teksten aanpassen? Na een korte introductie speelt iedereen ermee.


Daarnaast ervaren wij CraftCMS als een veilig platform dat regelmatig updates krijgt om en zo blijft voldoen aan de hedendaagse normen op het vlak van online aanwezigheid.

Website voor BB Design

Some of
our cases