Employer

branding
START FROM THE INSIDE OUT.
DEVELOP A CULTURE.
ACTIVATE YOUR EMPLOYEES.

START FROM THE INSIDE OUT.
DEVELOP A CULTURE.
ACTIVATE YOUR EMPLOYEES.
START FROM THE INSIDE OUT. DEVELOP A CULTURE. ACTIVATE YOUR EMPLOYEES.

Employer
value
proposition

Hoe overtuig je het schaarse talent op de markt om zich voor jouw bedrijf te engageren? Het loon en extralegale voordelen zijn al lang geen onderscheidende factor meer. Kandidaten hechten steeds meer belang aan de bedrijfscultuur en de omgeving waarin ze terechtkomen, en dat is precies wat we met een sterk employer brand blootleggen en vormgeven.

De eigen medewerkers zijn hierin de belangrijkste ambassadeurs. Tijdens interactieve workshops en aan de hand van onderzoek gaan we met een groep medewerkers aan de slag om de bedrijfscultuur vanuit diverse invalshoeken te beschrijven en de sterke elementen van jouw bedrijf als werkgever te ontdekken.

We gieten de outcome van dit voortraject in een advies, waarbij zowel het corporate brand als de employer value proposition onder de loep worden genomen om een eenduidige boodschap uit te dragen. De definitie van het employer brand vatten we samen in een wervend manifest en is de basis voor de creatie van een veelzijdige employer branding campagne.

Employer
value
proposition

Employer
value
proposition

MOQO team - foto bovenaanzicht bureaus

CAMPAIGN IMAGE

Een sprekend campagnebeeld met opvallende slogan is de basis om je employer brand in de markt te zetten. Passend bij je corporate identity bouwt ons team van designers en copywriters een visueel verhaal waarbij een campagnebeeld in combinatie met video- en fotografie samen een compleet concept vormen.

BRAND EXPERIENCE

Ons team van brand experts creëert alle nodige tools om je employer brand in elke stap van de candidate journey op de juiste manier te profileren. 

Van de jobsite over de volledige sollicitatieprocedure tot en met de onboarding van een nieuwe medewerker: elk touchpoint wordt doordacht aangepakt om de totaalbeleving te versterken.

Sint Sint-Andriesziekenhuis - employer branding campagne by MOQO - billboard station
Sint-Andriesziekenhuis - employer branding by MOQO - vacatures website

for those who
can’t get enough

LET’S BUILD YOUR BRAND